Erve Horst

Wonen op Singraven - Erve Horst

Schuurwoning - Verkocht

 

 

Wonen op Singraven - Erve Horst

Wonen op Singraven - Erve Horst

 

Erve Horst is een bestaand erf op Landgoed Singraven. In de nieuwe setting wordt het erf verplaatst naar het zuidwesten waardoor de woning die op het erf gebouwd wordt vrij komt te liggen en er meer privacy en rust ontstaat.

Omdat Erve Horst verplaatst wordt naar het zuidwesten, komt deze dichter bij Erve Grobbe te liggen. De erven zijn buren van elkaar, maar u woont er toch geheel vrij. Door het erf te herstellen krijgt de authentieke landschapsstructuur weer een herkenbaar eigen gezicht. Met prachtige zichtlijnen op het weiland en de Eikenlaan. Omdat beide erven naast elkaar liggen, wordt de inrichting en uitstraling van de erven gelijk aan elkaar, waarbij is gekozen voor een moderne architectuur voor de te bouwen schuurwoning. De relatie tussen de twee erven zal een gemeenschappelijke zijn, zonder dat het gevoel van privacy wordt verstoord.

 

Schuurwoning
Op Erve Horst wordt een nieuwe woning gerealiseerd met een maximaal bouwvlak van 125 m2. Bovendien bevat het perceel een parkeerschuur met een bouwvlak van 50 m2.

Voor deze type woningen zijn de volgende criteria vastgesteld:

  • Grote dominante kap
  • Ongeglazuurd keramische pannen
  • Forse overstekken
  • Geen goten

 

 

Ligging

 

 

Bekijk de locatie op Google Maps
Bekijk

 

Terug naar het overzicht?

Ga terug